Надгробни паметници

надгробни паметници

Надгробни паметници

Надгробни паметници Изработка на мраморни паметници София ниски цени Оформяне на гроб София цени от 850лв Рамка мозаечна и бетонни пътеки Мраморен паметник с вкопани надписи Снимка порцеланова

Надгробни паметници цени.Цялостно оформяне на гроб София и населените места около София.

За оформяне на надгробно място предлагаме следните варианти.Цялостно оформяне на гроб с :Рамка изработена от бяла мозайка, бетон и арматура рамката оформя самия гроб и има размери 2м/1м. Около самата рамка се отливат бетонни основи с размер 25см. Основите /Пътеките/ са изработени от бетон и арматура.След това в нашия сайт на страницата с надгробни паметници модели . Ще можете да изберете модел надгробен паметник. Когато сте сигурни в избора ние ще изработим паметника. Поставяне на надпис и ще залепим порцеланова снимка.След като сме подготвили всички тези елементи сме изцяло готови за поставяне и монтаж .Обикновено този вариант се монтира в един ден.

Цени за цялостно оформяне на надгробно място >>>>

 

Надгробни паметници галерия

Паметници галерия

Надгробни паметници галерия.

Надгробни паметници София

Паметници София

Надгробни паметници София

Надгробен паметник от мрамор

Паметници цени

Надгробни паметници цени

Изработка на надгробен паметник модел от мрамор.

Сайта pametnik.eu е създаден с цел да информира и ориентира. Всеки потенциален клиент иска да знае реалните цени на надгробните паметници които предлагаме.Както вече споменахме нашата фирма за каменоделски услуги е решила. При изработка и монтаж на паметници да работи основно с Български материал сив мрамор. Всички изработени и поставяни модели паметници и плочи са от мрамор. Основите каменоделски изделия са надгробни паметници, плочи, вази, фенери, мозаечни рамки, мраморни бордюри. Цялата гама споменати мраморни и бетонни изделия предлагаме основно в София и населените места около София. Разбира се можете да разчитате на нас при необходимост на доставка на мраморни паметници в цяла България. За всеки град или село имаме определен ден от седмицата когато посещаваме населеното място. Ние се отнасяме с необходимото уважение към всеки пожелал да ползва нашите продукти и каменоделски услуги.

Надгробни паметници модели

Надгробен паметник

Надгробни паметници

Надгробен паметник мрамор

Паметници мрамор

надгробни паметници мрамор

Надгробен паметник модел

Надгробни паметници модели

Надгробни паметници модели

Внимателно изслушваме всяко ваше желание и мнение относно исканите и очаквани от вас цени на предлаганите от нас надгробни паметници. Съобразяваме се с вашите изисквания при поръчка за оформяне на надгробно място. Приемаме нови идеи и проекти от клиента за различни модели мраморни надгробни паметници и техните цени. Вземаме под внимание вашите мнения за варианти при пълен комплект за цялостно оформяне на гроб. Обещаваме да ви бъдем полезни за гроб в София и за градовете и селата около София. Можете да споделяте ваши наблюдения относно надписи на надгробни плочи и паметници от мрамор. Задавайте вашите въпроси свободно ние с радост ще отговаряме на тях.

Посещението в нашия сайт ще ви даде подробна информация за възможностите при поръчка на паметник. Цена, материал от който е изработен, Форма, размер. Ако това не ви е достатъчно можете да позвъните на GSM: 0882 528 970. И там да ни попитате каквото ви е нужно за да направите поръчка. Било за пълно аранжиране на гроб или напълно завършен модел надгробен паметник.

Кога е нормално да се поръча надгробна плоча ?


Няма правилен момент. Всъщност е най-добре да нямаме такива нужди. Но знаем че ще се наложи да се сблъскаме с тази неприятна част от живота ни. Правилния отговор на този въпрос е когато имаме възможност.

Какво ако не съм успял да поставя надгробен паметник за изнасянето /помена/ преди едната година?

Мислите ли че има проблем ако не успея да поръчам надгробна плоча точно за едната година?
По скоро няма проблем кой може да определи такъв срок за поставяне на паметник. Има ли човек възможност ще постави ако няма може да се забави. И след годината да се изработи и монтира паметник на гроба не е грешно.

Какво да поставя на гроба като най евтин вариант на пълен комплект за гроб?

Като най-ниско бюджетен вариант за оформяне на гроб. Можем да ви предложим пълен комплект за гроб със следните елементи: Включва мраморен паметник за гроб с размери 70/50/6см. Форма имате право на избор от по семплите ни модели да бъде ниска цената.Постамент от мрамор с размер най-използван 100/20/6см. Порцеланова снимка за паметник размер 9/11см елипсовидна с борд. Вдълбан надпис с височина 4см на главна буква и дълбочина на гравиране няколко милиметра. Бетонно блокче за основа върху която да се монтира паметната плоча и постамента.

  • Мраморен паметник.
  • Мраморен постамент /Казват му подложка/ обикновено е с размери 100/20/6см.
  • Порцеланова снимка малък размер 9/11см елипса с борд и златен кант.
  • Надгробен надпис Вдълбан /Още се нарича вкопан надпис / около 30бр символи за един покойник.
  • Бетонно блокче се отлива за основа с размерите на подложката 100см дължина и 20см ширина.

Leave a Comment