Ние изработваме паметници от мрамор.

Pametnik.eu нашата фирма изпълнява поръчки за изработка на паметници.

Фирма Паметник ЕУ изработка на паметници

Фирма Паметник ЕУ изработка на паметници

Това се осъществява за София град, София област и цяла България. От нашата галерия надгробни паметници. Можете да изберете пълен комплект за гроб с паметници от мрамор.

Основните каменоделски продукти са мраморни надгробни паметници.

Също така предлагаме мраморни изделия за гроб като бордюри, вази, пейки, и фенери. Всеки мраморен надгробен паметник се изработва с изключително внимание и прецизност. Това ни дава основание отговорно да гарантираме за качеството на нашите модели надгробни паметници. Така през ръцете на каменоделците в нашата фирмата. Са минали стотици надгробни знаци изработени от камък. От образувалите се като архиви традиционни и нестандартни възпоменателни знаци.

Ние сме разработили и оформили надгробни паметници каталог с цел лесното им предлагане.

За всяка година правим нов такъв. Това се налага защото все още има нови неща които ни се налага да изработваме. Това разбира се са проекти на клиентите по които ние режем модел не са паметници от каталог.

Тук искаме да обърнем внимание. Че ще има отклонение на цени за паметници от мрамор поръчани по идеен проект на клиент. Както и ако се наложи поставяне на надгробни паметници от мрамор. Които обаче са различни от тези в нашата галерия. Трябва да се има в предвид че при значителни отклонения в размерите. Там също са възможни разлики в обявените цени мраморни паметници от каталог.
При извършване на монтаж на паметници за София.
Имаме си посочени цени в сайта на обявените размери и дебелини. Ако не се намирате в София. Ще има разлика ще трябва да се калкулира нова цена.

В нашите каменоделски услуги за София освен надгробни паметници за издаване предлагаме оформяне на гроб.

Това включва осигуряване на материал за паметници. Изработка и надписи на надгробни паметници. При нужда може да изпишем повече от едно име. Това са двойни паметници при погребани двама починали. Допълнителен надпис на паметник.

Каменоделските ни услуги включват още изправяне на потънали рамки само след оглед . Ремонт на стари надгробни места. Оформяне на гробове за София Централен парк, Малашевци, Банкя Полето, Бакърена фабрика. Освежаване на надпис на стар паметник. Добавяне на доработка с имената на ново починал при съществуваща плоча.

Изработваме и монтираме мозаечни рамки. Отливане на бетонни основи за пътеки. Вариант на монтаж на надгробен знак само с бетонно блокче без рамка и бетон. Изработваме порцеланови снимки. Имам модели с форма на елипса , правоъгълни и сърце.

Коректни отношения предлагаме навреме свършена работа. Гарантираме за поетите поръчки с качествено изпълнен проект. При желание на клиента може да присъства на монтажа. Работим и без да е необходимо да идвате на монтажа.

Каменоделец не се става лесно.Изисква доста усилия и време да се обучи човек за да бъде добър специалист в обработката на камък. Има доста специфики които трябва да съобрази всеки начинаещ при рязането на камък. Професията каменоделец не се състои само в това да отрежеш едно парче от заготовката за паметник. Целта е от това парче камък да се гравира цвете , кръст или друг предмет. Също така се търсят модели които да бъдат с различни форми . Например наш модел е с форма на сърце. Друг имаме който е изрязан с форма на пламък. За това е добре да ценим каменоделските услуги и да уважаваме труда който хората полагат. Знаем че за повечето от нас е важно да има от къде да поръчаме паметник за гроба.